Iedere twee jaar voert het fonds Colland Arbeidsmarkt onderzoek uit onder werkgevers. Dit doen we om een helder beeld te krijgen van de trends en ontwikkelingen in de verschillende agrarische en groene sectoren op het gebied van de arbeidsmarkt. Afgelopen jaar vond het meest recente onderzoek plaats. Colland Arbeidsmarkt en onderzoeksbureau ABF Research organiseren op woensdag 14 december van 17.00-18.00 een webinar over het Colland Arbeidsmarktonderzoek 2021 om u hierover nader te informeren.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze online informatiebijeenkomst licht onderzoeksbureau ABF Research toe hoe het onderzoek in zijn werk gaat, wat de belangrijkste resultaten zijn en hoe we de resultaten optimaal kunnen gebruiken. Er is tevens mogelijkheid tot het stellen van vragen via de chat.

Voor wie?
Het webinar is bedoeld voor leden van: Colland Sectorcommissies, Colland Sectorraad, het bestuur van BPL Pensioen en het bestuur Colland Arbeidsmarkt. Ook beleidsmedewerkers van de werknemers- en werkgeversorganisaties binnen Colland Arbeidsmarkt zijn van harte welkom.

Hoe aanmelden?
Klik hier om u direct aan te melden voor het webinar. Vervolgens ontvangt u van ons op korte termijn meer informatie over het programma en hoe u kunt deelnemen.