Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Ook Colland Arbeidsmarkt volgt de ontwikkelingen op de voet. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de premiebetaling of de uitbetaling van declaraties en subsidies van het fonds Colland Arbeidsmarkt. In dit bericht leest u meer.

Problemen met de premiebetaling?

Een deel van de werkgevers in de agrarische en groene sectoren ondervindt de negatieve gevolgen van het coronavirus. Wij begrijpen dat er nu veel op u af komt als werkgever. En onze premie-nota’s vormen daar een onderdeel van. Lukt het als gevolg van de corona-crisis niet om de nota op tijd te betalen, dan kijken we graag samen met u naar een passende oplossing.

Neem in dat geval contact met ons op via de werkgeversdesk. Bij voorkeur via de mail: werkgever@bplpensioen.nl maar bellen kan ook op (050) 522 40 00. Heeft u de afgelopen weken al een e-mail gestuurd? Dan ontvangt u binnenkort bericht van ons.

De uitbetalingen gaan gewoon door

Gelukkig gaan de uitbetalingen van subsidies vanuit het fonds Colland Arbeidsmarkt gewoon door zoals u van ons gewend bent. Heeft u recent een declaratie ingediend, dan wordt deze volgens de normale termijnen afgehandeld.  Ook andere periodieke declaraties inclusief die van het Overbruggingsfonds worden gewoon uitbetaald.

Heeft u vragen over een uitbetaling dan kunt u mailen met de Klantenservice Colland; info@colland-administratie.nl of bellen op (088) 008 45 50