Individuele taaltraining Open Teelten Boomkwekerij

In de sector Open Teelten is goed kunnen lezen en schrijven en elkaar mondeling goed kunnen begrijpen van belang. Als je elkaars taal begrijpt, zorgt dat voor betere samenwerking en het verbetert de productiviteit en veiligheid.

In de praktijk blijkt dat klassikale lessen niet voor iedereen werkbaar zijn. Het volgen van een individuele taaltraining is in sommige gevallen sneller en beter voor de cursist. Daarom is er een subsidie voor individuele taaltrainingen.

Vergoedingen

De declaratie voor de subsidie kan worden aangevraagd via de cursusgroepenregeling via het Colland Administratie Systeem. Voor het krijgen van de declaratie gelden de voorwaarden van de cursusgroepenregeling.

De subsidie is beschikbaar vanaf 1 april 2019 (aanvragen voor een laatste cursusdatum na 28 februari 2019).

Aanvraag

Deze subsidie kunt u aanvragen via het Colland Administratie Systeem op dezelfde manier als u dat gewend bent bij de cursussen. U kunt na inloggen in het Colland Administratie Systeem via “cursusgroepen” een declaratie indienen. Log in om een aanvraag in te dienen. Eventueel kan een aanvraag ook schriftelijk worden ingediend.

Aanvraag indienen

VRAGEN?

Heeft u nog vragen over de regeling cursusgroepen? Bekijk de
Veelgestelde vragen

of neem contact op met de klantenservice:

0900 - 040 13 28
info@colland-administratie.nl