Colland Hoveniers Winterspecials

Branchevereniging VHG, CNV Vakmensen en FNV Agrarisch Groen presenteren deze winter opnieuw de Colland Hoveniers Winterspecials. Deze cursussen zijn speciaal voor hoveniers en groenvoorzieners ontwikkeld en worden verzorgd door geselecteerde cursusinstituten. De cursuskosten worden volledig gesubsidieerd via Colland.

Beschikbare cursussen

Begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking

Geeft u leiding aan collega met een arbeidsbeperking? In deze cursus krijgt u handvatten hoe met deze mensen om te gaan en ze succesvol en duurzaam in uw team te laten werken.

Deze cursus wordt in Arnhem en Amsterdam gegeven  in 6 dagdelen, deels overdag en deels ’s avonds. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Duurzaam groenbeheer vraagt om vakmanschap

Hoe creëert u een bodem met optimale groeiomstandigheden, zonder terug te vallen op bestrijdingsmiddelen? Daarvoor is vakkennis nodig. De hovenier wordt steeds vaker uitgedaagd om duurzame, innovatieve en kostenneutrale oplossingen te bieden.

Tijdens deze 3-daagse cursus wordt u geïnspireerd om u te kunnen onderscheiden als hovenier. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Coaching/klantgerichtheid/begeleidingsgesprekken

U heeft vast wel eens te maken met miscommunicatie op het werk, bijvoorbeeld met klanten of collega’s. Niet altijd te vermijden, maar heel makkelijk op te lossen.

Tijdens deze cursus krijgt u handvatten op het gebied van coaching, klantgerichtheid en het voeren van begeleidingsgesprekken. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

VRAGEN?

Heeft u nog vragen over de Colland Hoveniers Winterspecials?
Neem dan contact op met de klantenservice:

0900 - 040 13 28
info@colland-administratie.nl

Aanvragen en declareren

U kon tot 22 december 2017 inschrijven voor een cursus bij de betreffende aanbieder. Uiterlijk 5 januari 2018 heeft u bericht gehad of de inschrijving definitief is. Na afloop van de cursus ontvangt u een factuur. Deze dient u binnen 2 maanden na de cursusdatum bij Colland in.

Voorwaarden

Naast de reguliere voorwaarden van Colland gelden ook aanvullende voorwaarden aan deelname:

  • Uitsluitend vergoeding van de cursuskosten, op basis van de ingediende factuur en presentielijst.
  • Per bedrijf kunnen meerdere medewerkers worden aangemeld. Het streven is dat op elke cursus verschillende bedrijven vertegenwoordigd zijn. Colland behoudt zich daarom het recht voor om aanmeldingen te selecteren, zodat de beschikbare plaatsen zo evenredig mogelijk worden verdeeld.
  • Uitgangspunt is per winterspecial-cursus maximaal 3 groepen van elk 15 cursisten.
  • Er geldt een aanwezigheidsvereiste van 80%. Dit wordt gecontroleerd aan de hand van de presentielijst van de opleider.