Werkgeverslijn land- en tuinbouw

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw is het centrale loket waar werkgevers terecht kunnen met hun vraagstukken op het gebied van arbeid en werkgeverschap. De Werkgeverslijn is op werkdagen telefonisch bereikbaar om werkgevers te ondersteunen. Op de website vindt u informatie over arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid en kunt u zich aanmelden voor de webinars en bijeenkomsten die de Werkgeverslijn regelmatig organiseert. Daarnaast biedt de Werkgeverslijn handige tools en modelovereenkomsten die werkgevers praktisch op weg helpen. Bovendien is de Werkgeverslijn een belangrijke informatiebron voor de belangenorganisaties. Zo zijn binnenkomende vragen bijvoorbeeld input voor cao-onderhandelingen.

Maandthema
Iedere maand werkt de Werkgeverslijn land- en tuinbouw met een thema. Dit thema krijgt een eigen pagina op de website en wordt nadrukkelijk onder de aandacht gebracht via social media. Daarnaast wordt een koppeling gemaakt met de maandelijkse nieuwsbrief en webinars. Per thema wordt gekeken met welke partijen samengewerkt kan worden. Denk hierbij aan Stigas, BPL Pensioen en de scholingsconsulenten.

Bijeenkomsten
De Werkgeverslijn land- en tuinbouw kan kosteloos workshops of lezingen over arbeid en werkgeverschap verzorgen op bijeenkomsten voor agrarische ondernemers. Het kan bijvoorbeeld gaan om studieclubs of afdelingsbijeenkomsten. Wilt u tijdens zo’n bijeenkomst aandacht besteden aan het thema arbeid en werkgeverschap? Dan komt de Werkgeverslijn graag langs om hier wat over te vertellen.

Contact
De Werkgeverslijn land- en tuinbouw wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt. U kunt de werkgeverslijn bereiken via:
088 – 888 66 88
info@werkgeverslijn.nl
www.werkgeverslijn.nl

Wat doet de Werkgeverslijn land- en tuinbouw? from Werkgeverslijn land- en tuinbouw on Vimeo.