Voorlichtingsbijeenkomst seniorenregeling glastuinbouw

Vraagt u zich als werknemer of werkgever wel eens af hoe het moet met het opschuiven van de AOW-leeftijd? En hoe u gezond en met plezier kunt blijven werken? Misschien draagt de seniorenregeling glastuinbouw hieraan bij?

Werknemers in de sector glastuinbouw kunnen vanaf 62 jaar vier dagen werken in plaats van vijf door gebruik te maken van de seniorenregeling. Wat houdt de regeling in? Zijn er financiƫle gevolgen en zo ja, welke? En wat zijn de mogelijkheden en gevolgen in relatie tot het pensioen? Hoe gaat het als u niet fulltime werkt? Voor antwoord op deze en uw persoonlijke vragen, organiseerden sociale partners glastuinbouw samen met Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen een voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 8 november.

Meer informatie
Meer informatie staat op www.collandarbeidsmarkt.nl/regeling/seniorenregeling-glastuinbouw/. Hier vindt u ook alle contactgegevens van Colland en BPL Pensioen voor meer informatie over de seniorenregeling en uw pensioen.

De seniorenregeling is ontwikkeld door Sociale partners in de sector glastuinbouw; CNV Vakmensen, FNV Agrarisch en Groen, LTO Nederland, LTO Glaskracht Nederland en Plantum en wordt uitgevoerd door Colland Arbeidsmarkt.