Projectdatabase thema's Archives: Balans Werk - Privé

Seniorenregeling

Werknemers kunnen een dag per week minder werken met behoud van 90% van hun bruto salaris. Hierdoor krijgen zij meer vrije tijd voor familie of hobby’s of om te herstellen van intensief werk. De seniorenregeling moet ondersteuning bieden bij verantwoord en met plezier blijven werken tot de pensioenleeftijd.

Incompany bedrijfstraining “Klare Taal”.

Onder de vlag van Mooi Vak Man! worden (nader te bepalen) incompany bedrijfstrainingen (2019: 25) “Klare Taal” (in natura) georganiseerd voor bedrijven. Via deze training wordt de communicatie binnen het bedrijf bevorderd.

Toolbox video’s Groen, Grond en Infrastructuur (Loonwerk)

Toolboxen moeten werkgevers en werknemers in de sector Groen, Grond en Infrastructuur (Loonwerk) ondersteunen bij veilig en gezond werken. Aangepast aan de nieuwe media worden thans toolboxen met veiligheidsadviezen ontwikkeld in de vorm van korte en pakkende videos. Ze zijn raadpleegbaar via websites, facebook (Mooivakman) en de Veiligvakwerk app.

Mooi Vak Man!

Mooi Vak Man! is een initiatief voor het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid in de sector Groen, Grond en Infrastructuur (Loonwerk). Het doel is om werknemers langer gezond te houden en met plezier te laten werken. Het project is een integrale aanpak van duurzame inzetbaarheid voor werkgevers en werknemers in de sector.