Webinar voorlichting seniorenregeling Glastuinbouw 11 oktober 2022

Gezond en met plezier blijven werken tot aan uw AOW leeftijd? Met het opschuiven van de AOW-leeftijd kan dat lastig zijn. Sociale partners in de sector Glastuinbouw hebben hiervoor een seniorenregeling ingesteld. De regeling is bedoeld voor werknemers vanaf 62 jaar.

Meld u aan voor het webinar
Wilt u weten wat gebruik maken van deze regeling betekent voor nu en in de toekomst? Meld u dan aan voor het webinar seniorenregeling Glastuinbouw via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Het webinar wordt georganiseerd door Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen in samenwerking met sociale partners. Tijdens dit webinar wordt toegelicht wat de seniorenregeling inhoudt en wat de gevolgen en mogelijkheden zijn in relatie tot uw loon en uw pensioenopbouw. Het is tevens mogelijk om vragen te stellen.

Voor wie?
Het webinar is bedoeld voor werknemers én voor werkgevers.

Werknemers vanaf 58 jaar ontvangen rechtstreeks een uitnodiging per mail. Daarnaast kunnen ook werknemers die jonger zijn dan 58 jaar zich aanmelden. Het kan zinvol zijn om de partner hierbij te betrekken en samen het webinar te volgen.

Ook werkgevers zijn van harte welkom om het webinar bij te wonen. Werkgevers kunnen zich ook samen met hun werknemer(s) aanmelden. Werkgevers willen wij vriendelijke vragen hun werknemers te attenderen op dit webinar.

Wanneer?
Dinsdag 11 oktober 19.00 tot 19.45 uur.

Bent u verhinderd op 11 oktober en wilt u de sessie terugkijken? Dan horen wij dat graag. U kunt ons mailen via info@colland.nl

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de seniorenregeling op www.collandarbeidsmarkt.nl/regeling/seniorenregeling-glastuinbouw/
Hier vindt u ook een animatievideo over hoe de regeling werkt in de praktijk.

Klik op deze link voor de meest gestelde vragen over de seniorenregeling op de website van de Werkgeverslijn. En via deze link vindt u een model addendum om de regeling schriftelijk vast te leggen.

De seniorenregeling glastuinbouw wordt mede mogelijk gemaakt door sociale partners in de sector glastuinbouw

 

Aanmelden