Online voorlichtingsbijeenkomst seniorenregeling glastuinbouw 22 juni 2021

Vraagt u zich als werknemer of werkgever wel eens af hoe het moet met het opschuiven van de AOW-leeftijd? En hoe u gezond en met plezier kunt blijven werken? Misschien draagt de seniorenregeling glastuinbouw hieraan bij?

Werknemers in de sector glastuinbouw kunnen vanaf 62 jaar vier dagen werken in plaats van vijf door gebruik te maken van de seniorenregeling. Wat houdt de regeling in? Zijn er financiële gevolgen en zo ja, welke? En wat zijn de mogelijkheden en gevolgen in relatie tot het pensioen? Hoe gaat het als u niet fulltime werkt? Wilt u antwoord op deze en uw persoonlijke vragen, meld u aan voor de online voorlichtingsbijeenkomst die sociale partners glastuinbouw samen met Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen organiseren op dinsdag 22 juni 2021.

U bent van harte welkom op de online voorlichtingsbijeenkomst  Seniorenregeling Glastuinbouw op dinsdag 22 juni van 19:00 uur tot 20:00 uur met een uitloop voor vragen tot 20:30 uur.

Aanmelden
Voor deze bijeenkomst worden werkgevers én werknemers (vanaf 58 jaar) gezamenlijk uitgenodigd. Bent u 58 jaar of ouder dan bieden wij u graag de gelegenheid om u te laten informeren over de inhoud en mogelijkheden van de regeling. U kunt echter pas van de regeling gebruik maken vanaf 62 jaar. Als werknemer kunt u ook samen met uw partner de online voorlichtingsbijeenkomst bijwonen. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en voorafgaand aan de bijeenkomst een link naar de webinar en het programma. De webinar wordt opgenomen zodat het later kan worden terug gekeken.

Meer informatie
Als u nu al meer informatie wilt kijk dan op www.collandarbeidsmarkt.nl/regeling/seniorenregeling-glastuinbouw/. Hier vindt u ook alle contactgegevens van Colland en BPL Pensioen voor meer informatie over de seniorenregeling en uw pensioen.

De seniorenregeling is ontwikkelt door Sociale partners in de sector glastuinbouw; CNV Vakmensen, FNV Agrarisch en Groen, LTO Nederland, Glastuinbouw Nederland en Plantum en wordt uitgevoerd door Colland Arbeidsmarkt.

Meld u aan