Online voorlichtingsbijeenkomst seniorenregeling Groen Grond en Infrastructuur 30 november

Gezond en met plezier blijven werken tot aan uw AOW leeftijd? Met het opschuiven van de AOW-leeftijd kan dat lastig zijn. Sociale partners (Werkgeversorganisatie Cumela, CNV Vakmensen, FNV Agrarisch Groen en Vakvereniging Het Zwarte Corps) in de sector Groen Grond en Infrastructuur (GGI) hebben een seniorenregeling ingesteld, die mogelijk een oplossing biedt. Werknemers in de sector Groen en Infrastructuur kunnen vanaf 60 jaar gebruik maken van de seniorenregeling.

U bent van harte welkom op de online voorlichtingsbijeenkomst  Seniorenregeling Groen Grond en Infrastructuur op dinsdag 30 november van 19:30 uur tot 20:15 uur.

Voor wie

De webinar is bedoeld voor werknemers vanaf 58 jaar en werkgevers. Als werkgever kunt u zich ook samen met uw werknemer(s) aanmelden.

Meld u aan voor het webinar
Wilt u weten wat gebruik maken van deze regeling betekent voor nu en in de toekomst? Meld u dan aan voor de webinar Seniorenregeling GGI. Het webinar wordt georganiseerd door sociale partners. Tijdens dit webinar wordt toegelicht wat de seniorenregeling inhoudt en wat de gevolgen en mogelijkheden zijn in relatie tot uw loon en het pensioenopbouw. Er is de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wanneer
Dinsdag 30 november van 19.30 tot 20.15 uur.

Meer informatie
Als u nu al meer informatie over de seniorenregeling wilt kijk dan op https://www.collandarbeidsmarkt.nl/regeling/seniorenregeling-groen-grond-en-infrastructuur-loonwerk/.

Meld u aan