Hoe boeien en behouden we flexmedewerkers in de bloembollengroothandel?

De bloembollengroothandel kan niet zonder flexmedewerkers. In piekperiodes werken er soms wel acht keer zo veel mensen in je bedrijf als in rustige periodes. Ondernemers staan ieder jaar vaak voor dezelfde uitdagingen. Want lukt het je om voldoende en gemotiveerde flexmedewerkers aan te trekken? En komen vaste flexmedewerkers het volgende seizoen wel weer terug? Met #Kenniskracht kun je hiermee aan de slag. Bedrijven in de sector bloembollengroothandel kunnen zich nu aanmelden voor gratis professionele begeleiding.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Robert Soesman, projectleider van #Kenniskracht via kenniskracht@actor.nl. Hij neemt vervolgens contact met je op om te kijken naar welke oplossingen het beste bij het bedrijf en je medewerkers passen. Denk bijvoorbeeld aan een plan van aanpak op maat met gerichte ondersteuningsactiviteiten.

Voor meer informatie, kijk hier op de website van #kenniskracht

Fonds Colland Arbeidsmarkt
#kenniskracht is een initiatief van sociale partners en wordt mede mogelijk gemaakt door het fonds Colland Arbeidsmarkt. Dit is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Agrarisch en Groen. Het fonds draagt bij aan thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, imago & instroom van veiligheid & gezondheid. Vanuit Colland Arbeidsmarkt wordt een veelheid aan projecten en activiteiten gefinancierd gericht op het stimuleren van een gezonde en toekomstbestendig arbeidsmarkt in de agrarische en groene sectoren.