Gemotiveerde medewerkers zijn goud waard voor je organisatie. Wie gemotiveerd is presteert beter; wil nét dat stapje extra zetten; is minder snel ziek en maakt minder fouten en is het visitekaartje van het bedrijf. Wil je aan de slag met motiverend leidinggeven? Bedrijven in de sector bloembollengroothandel kunnen zich nu aanmelden voor gratis professionele begeleiding.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met de projectleider van #Kenniskracht, Robert Soesman via kenniskracht@actor.nl. Hij neemt vervolgens contact met je op om te kijken naar welke oplossingen het beste bij het bedrijf en je medewerkers passen. Denk bijvoorbeeld aan een plan van aanpak op maat met gerichte ondersteuningsactiviteiten.

Voor meer informatie, kijk hier op de website van #kenniskracht

Fonds Colland Arbeidsmarkt
#kenniskracht is een initiatief van sociale partners en wordt mede mogelijk gemaakt door het fonds Colland Arbeidsmarkt. Dit is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Agrarisch en Groen. Het fonds draagt bij aan thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, imago & instroom van veiligheid & gezondheid. Vanuit Colland Arbeidsmarkt wordt een veelheid aan projecten en activiteiten gefinancierd gericht op het stimuleren van een gezonde en toekomstbestendig arbeidsmarkt in de agrarische en groene sectoren.