Colland Arbeidsmarkt is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Agrarisch en Groen. Vanuit het fonds wordt een veelheid aan projecten, regelingen en activiteiten gefinancierd gericht op het stimuleren van een gezonde en toekomstbestendige arbeidsmarkt. Deze week is de LinkedIn pagina van Colland Arbeidsmarkt gelanceerd. Klik op de link hieronder om de pagina te volgen en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws en ontwikkelingen binnen Colland Arbeidsmarkt.

 

Samenwerking tussen cao-partijen

Colland Arbeidsmarkt draagt bij aan thema’s zoals duurzame inzetbaarheid van werknemers, goed werkgeverschap, instroom, imago, scholing en veiligheid in de agrarische en groene sectoren. Het fonds is een samenwerking tussen cao-partijen in agrarische en groene sectoren.

 

Sectoren Colland Arbeidsmarkt
Colland Arbeidsmarkt vertegenwoordigt de volgende sectoren: Bedrijfsverzorging, Bloembollengroothandel, Bos en Natuur, Dierhouderij, Glastuinbouw, Groen, Grond en Infrastructuur, Groenvoederdrogerijen, Hoveniers, Open Teelten (Bloembollen, Boomkwekerij, Landbouw, Tuinbouw) Paddenstoelenteelt en Varkensverbetering.