Kasgroeit en het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw versterken elkaar in de sector op het gebied van werk, leren en ontwikkelen en zullen daarom verder gaan onder de naam Kasgroeit. Het nieuwe Kasgroeit adviseert over werken en leren in de glastuinbouw en is aanspreekpunt voor toekomstige & huidige werknemers en werkgevers die een gesprekspartner zoeken of tools en advies.

Sinds 2015 ondersteunt Kasgroeit werkgevers in de glastuinbouw bij het opleiden en ontwikkelen van werknemers. Daarbij is een steeds hechtere samenwerking met het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw ontstaan. Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw helpt werkzoekenden in de glastuinbouwsector sinds 2009 bij het vinden van nieuw werk. Na een periode van hoge werkloosheid heeft er een flinke verschuiving plaatsgevonden naar een tekort aan goede vakmensen. Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw is zich meer gaan richten op nieuwe instroom. Kasgroeit en het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw versterken elkaar in de sector op het gebied van werk, leren en ontwikkelen en gaan samen verder onder de naam van Kasgroeit.

Het nieuwe Kasgroeit adviseert over werken en leren in de glastuinbouw en is aanspreekpunt voor toekomstige en huidige werknemers en werkgevers die een gesprekspartner zoeken of tools en advies. Kasgroeit brengt bedrijven en studenten bij elkaar voor stages, helpt bij het invullen van vacatures, HR-beleid, loopbaanontwikkeling, scholing en leren op de werkplek. Door werkgevers, werknemers en het onderwijs aan elkaar te verbinden, wil Kas groeit zorgen voor meer instroom en de ontwikkeling van werknemers in de glastuinbouw naar een hoger plan tillen.

In de komende maanden wordt er hard gewerkt aan het samenvoegen van de website en diensten van het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw en Kasgroeit. We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen! Voor alle vacatures kan je nu nog terecht op de vacaturebank van het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw.