Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Wij hebben daarom onze systemen en processen beoordeeld. Waar nodig zijn deze aangepast aan deze nieuwe privacywet. Vanaf 25 mei gebruiken wij niet langer het Burgerservicenummer ter identificatie, maar het pensioennummer van uw werknemer. Wij gebruiken het pensioennummer om te beoordelen of er voor de betreffende werknemer premie afgedragen is en deze gebruik kan maken van de regelingen.

U vindt het pensioennummer op de notaspecificatie van zowel BPL Pensioen als Colland Arbeidsmarkt. Uw notaspecificatie kunt u vinden door in te loggen op www.bplpensioen.nl. Om bij de notaspecificatie te komen, klikt u in het tabblad ‘Nota’ op het woord ‘Details’.

Vragen?
Uw privacy is belangrijk voor ons, daarom gebruiken wij uw persoonlijke gegevens alleen als wij ze echt nodig hebben. Meer weten? U vindt ons privacy beleid op onze website: www.collandarbeidsmarkt.nl/disclaimer.

Heeft u een specifieke vraag? U kunt uw vraag vanaf eind mei stellen aan onze functionaris voor de gegevensbescherming. Kan uw vraag niet tot eind mei wachten. Bel ons dan of stuur een e-mail. De Colland Backoffice is bereikbaar via telefoonnummer 0900 – 040 13 28 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur te bereiken, tegen lokaal tarief) of per e-mail info@colland-administratie.nl.